Een personenbus huren in Heerlen?

Contact met Megabus Touringcarvervoer

Een personenbus huren in Heerlen was nog nooit zo eenvoudig als nu. Megabus heeft diverse modellen personenbussen voor u klaar staan in ons uitgebreide wagenpark. Megabus staat garant voor vrijwel alle soorten vervoer. Van de kleinere personenbussen tot ruime touringcars. 

Bent u bezig met het regelen van een evenement of wilt u de vervoersmogelijkheden bespreken voor bijvoorbeeld een schoolreisje? Neem vrijblijvend contact op met Megabus Touringcarvervoer en maak uw wensen kenbaar. Wij helpen u ook graag met de logistieke planning van uw uitstapje in Heerlen.

Bel 045-533 33 33, stuur een e-mail of laat een bericht achter op de site. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen. 

Locatie

Adres
Hoogenboschweg 47 6442 PT Brunssum
Telefoon
045-533 33 33
E-mail
info@megabus.nl
Routebeschrijving

Geopend

Megabus staat altijd voor u klaar. Bel 045-533 33 33 om de mogelijkheden te bespreken.

Offerteformulier

Onbezorgd een personenbus huren nabij Heerlen

Al onze personenbussen verkeren ten alle tijden in een technisch goede staat. Hierdoor kunt u altijd veilig en zorgeloos naar uw bestemming reizen. Bij Megabus vind u beslist wat u zoekt en kunt u tegen heldere voorwaarden en een aantrekkelijke prijs een comfortabele personenbus huren waarmee u veilig op stap kunt met enkele familieleden, vrienden of ander reisgezelschap. 

Altijd voorzien van passend vervoer

Waar u ook naar toe wilt, u kunt vandaag nog bij Megabus een fraaie personenbus huren waarmee u ook met groter gezelschap op pad kunt gaan. Bij Megabus kunt u diverse modellen personenbussen huren waarmee u 6 tot 9 personen kunt vervoeren. Als u een personenbus huurt bij Megabus, dan zal deze altijd technisch en optisch in goede staat verkeren. U en uw reisgezelschap zullen hierdoor altijd met een gerust hart vertrekken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden die Megabus u te bieden heeft.

Aantrekkelijke discotheek service

Van plan om binnenkort lekker te gaan stappen in een van de grote discotheeks van het zuiden? Megabus verzorgt uw gehele reis. Zo brengen wij u en uw gezelschap al voor €15,- naar een van de grote discotheeks in de omgeving. Tevens kunt u met onze service bij aankomst gebruik maken van de VIP-Entree en wordt bij aankomst een toegangsbewijs verstrekt.

Personenbussen verhuur bij Megabus

Een personenbus huren Heerlen doet u snel en eenvoudig bij Megabus. Neem snel contact met ons op en vraag naar een gratis offerte. U kunt ons telefonisch bereiken op het volgende nummer: 045-533 33 33. Of stuur ons een bericht op: info@megabus.nl. Ons adres is: Hoogenboschweg 47 6442 PT in Brunssum.

 

Graag tot ziens bij Megabus, uw partner voor hoogwaardig vervoer!

personenbus huren heerlen