Een personenbus huren in Limburg

Contact met Megabus Touringcarvervoer

Goedkoop een personenbus huren in Limburg is nog nooit zo simpel geweest. Megabus beschikt over een uitgebreid wagenpark, hierdoor zal het voor u geen probleem zijn om het juiste voertuig te vinden. Of u nu op zoekt bent naar het huren van een compacte personenbus of minibus, of het boeken van een complete touringcar waar u met maar liefst 85 man in kunt reizen. Ook voor de discoganger biedt Megabus een interessante optie, u kunt namelijk met grootste eenvoud uw discotheek vervoer via ons regelen. 

Bent u bezig met het regelen van een evenement of wilt u de vervoersmogelijkheden bespreken voor bijvoorbeeld een schoolreisje? Neem vrijblijvend contact op met Megabus Touringcarvervoer en maak uw wensen kenbaar. Wij helpen u ook graag met de logistieke planning van uw uitstapje in Limburg.

Bel 045-533 33 33, stuur een e-mail of laat een bericht achter op de site. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen. 

Locatie

Adres
Hoogenboschweg 47 6442 PT Brunssum
Telefoon
045-533 33 33
E-mail
info@megabus.nl
Routebeschrijving

Geopend

Megabus staat altijd voor u klaar. Bel 045-533 33 33 om de mogelijkheden te bespreken.

Offerteformulier

Voor een onbezorgde trip komt u naar Megabus

Als u onbezorgd aan uw trip wilt beginnen dan is een goede personenbus een essentieel onderdeel. De personenbussen van Megabus verkeren ten alle tijden in een technisch goede staat, hierdoor kunt altijd met een gerust hard aan uw reis beginnen.

Waarom kiezen voor Megabus

  • Uitgebreid wagenpark
  • Heldere voorwaarden
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Aantrekkelijke prijzen

Ook minder validen hebben recht op comfortabel vervoer

Ook als mindervalide heeft u er recht op om comfortabel en veilig te kunnen reizen. In onze touringcars bieden wij voor 10 rolstoel reizigers plaats, hierdoor kunt u samen met andere mensen gezellig op uw bestemming aankomen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden die wij u als mindervalide te bieden hebben.

SNel uw personenbus huren in Limburg bij Megabus

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij u bij Megabus te bieden hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op het volgende nummer: 045-533 33 33. Of stuur ons een bericht op: info@megabus.nl. Ons adres is: Hoogenboschweg 47 6442 PT in Brunssum.

Een personenbus huren Limburg doet u snel en eenvoudig bij Megabus

Personenbus huren limburg