Goedkoop een personenbus huren nabij Maastricht

Contact met Megabus Touringcarvervoer

Een personenbus huren in Maastricht is nog nooit zo simpel geweest. Tegen aantrekkelijke prijzen kunt u snel en eenvoudig bij Megabus een fraaie personenbus huren in Maastricht. In ons uitgebreide wagenpark hebben wij diverse voertuigen tot beschikking, hierdoor kunnen wij u van vrijwel elk soort vervoer voorzien. Van de compacte personenbussen, waar u met maximaal 9 man in kunt reizen, tot de grote touringcars die plaats bieden voor maar liefst 85 personen. Tevens biedt Megabus u een unieke discotheek service, hiermee reist u onbezorgd naar de verschillende discotheken in het zuiden. 

Bent u bezig met het regelen van een evenement of wilt u de vervoersmogelijkheden bespreken voor bijvoorbeeld een schoolreisje? Neem vrijblijvend contact op met Megabus Touringcarvervoer en maak uw wensen kenbaar. Wij helpen u ook graag met de logistieke planning van uw uitstapje nabij Maastricht.

Bel 045-533 33 33, stuur een e-mail of laat een bericht achter op de site. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen. 

Locatie

Adres
Hoogenboschweg 47 6442 PT Brunssum
Telefoon
045-533 33 33
E-mail
info@megabus.nl
Routebeschrijving

Geopend

Megabus staat altijd voor u klaar. Bel 045-533 33 33 om de mogelijkheden te bespreken.

Offerteformulier

Onbezorgd reizen in een personenbus

Al onze personenbussen verkeren in een uitstekende optische en technische staat. Hierdoor kunt u in uw personenbus van Megabus ten alle tijden zorgeloos vertrekken. In ons uitgebreide wagenpark vind u beslist het model dat aan uw eisen voldoet. Heeft u vragen? Laat het ons dan snel weten door contact met ons op te nemen, of een berichtje op onze site achter te laten.

Snel een fraaie personenbus huren nabij Maastricht

Wat uw bestemming ook mag zijn, u kunt vandaag nog een fraaie personenbus huren bij Megabus. U kunt bij Megabus kiezen uit diverse modellen variërend van 6 tot 9 personen. Kiest u voor Megabus, dan kiest u voor heldere voorwaarden en een aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding. Vraag gratis een offerte aan!

Onbezorgd opstap

Binnenkort een bezoek aan de discotheek gepland, maar wilt ook kunnen genieten van een lekker drankje? Kies dan nu voor de zorgeloze discotheek service van Megabus. Voor de aantrekkelijke prijs van € 15,-  heeft u uw vervoer voor de avond geregeld. Hierbij krijgt u ook toegang tot de VIP-entree en wordt u bij aankomst van een toegangsbewijs voorzien.

Neem vrijblijvend contact op met Megabus

U kunt ons telefonisch bereiken op het volgende nummer: 045-533 33 33. Of stuur ons een bericht op: info@megabus.nl. Ons adres is: Hoogenboschweg 47 6442 PT in Brunssum.

Uw partner voor hoogwaardig vervoer is Megabus!

megabus personenbus huren maastricht