Een personenbus huren in Roermond en omgeving

Contact met Megabus Touringcarvervoer

Een personenbus huren in Roermond is nog nooit zo simpel geweest. Een fraaie personenbus huren doet u snel en eenvoudig bij Megabus. Megabus hanteert de scherpste prijzen in de regio en beschikt bovendien ook over een uitgebreid wagenpark. Hierin vind u beslist het voertuig dat aan uw eisen voldoet. Van compacte personenbussen, waarmee u tot 9 personen kunt vervoeren, tot grote touringcars, waarmee  groepen tot 85 personen kunnen reizen. Voor de discoganger biedt Megabus een interessante mogelijkheid namelijk ons unieke discotheek vervoer. Voor een aantrekkelijk prijs van € 15,- bent u al voorzien van vervoer naar de gewenste discotheek + entree. 

Bent u bezig met het regelen van een evenement of wilt u de vervoersmogelijkheden bespreken voor bijvoorbeeld een schoolreisje? Neem vrijblijvend contact op met Megabus Touringcarvervoer en maak uw wensen kenbaar. Wij helpen u ook graag met de logistieke planning van uw uitstapje in Heerlen.

Bel 045-533 33 33, stuur een e-mail of laat een bericht achter op de site. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen. 

Locatie

Adres
Hoogenboschweg 47 6442 PT Brunssum
Telefoon
045-533 33 33
E-mail
info@megabus.nl
Routebeschrijving

Geopend

Megabus staat altijd voor u klaar. Bel 045-533 33 33 om de mogelijkheden te bespreken.

Offerteformulier

Voor een onbezorgde trip huurt u bij Megabus

Voor een onbezorgde trip huurt u bij Megabus. Al onze personenbussen worden ten alle tijden in technisch goede staat gehouden. Tevens zijn  al onze personenbussen zijn van recente datum. U en uw reisgezelschap kunnen hierdoor altijd met een gerust hart vertrekken naar uw bestemming.

Vervoer voor mindervalide

Ook als mindervalide heeft u recht op comfortabel vervoer. In onze touringcars bieden wij plaats voor 10 rolstoelreizigers, hierdoor kunt u net als iedereen gezellig en comfortabel op uw bestemming aankomen.

Snel een fraaie personenbus huren nabij Roermond

Welke bestemming u ook in gedachten heeft, met een personenbus van Megabus reist u altijd met zekerheid en comfort. Onze personenbussen bieden plaats voor 6 tot 9 personen. Neem dus snel contact met ons op als u met een kleine groep een gezellig dagje uit wilt organiseren en u hierbij het nodige vervoer nodig hebt. Neem voor de mogelijkheden snel contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact op met Megabus

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij u bij Megabus te bieden hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op het volgende nummer: 045-533 33 33. Of stuur ons een bericht op: info@megabus.nl. Ons adres is: Hoogenboschweg 47 6442 PT in Brunssum.

Uw partner voor hoogwaardig vervoer is Megabus!

personenbus huren Roermond