Personenbus huren nabij Sittard?

Contact met Megabus Touringcarvervoer

Een personenbus huren in Sittard was nog nooit zo simpel. Bij Megabus huurt u tegen aantrekkelijke prijzen snel en gemakkelijk personenvervoer. In ons uitgebreide wagenpark hebben wij diverse hoogwaardige personenbussen staan. Bij Megabus staan wij garant voor vrijwel alle soorten vervoer. Van compacte personenbussen tot uitgebreide touringcars. Daarnaast bieden wij voor de discotheekganger een unieke service aan. U kunt namelijk met ons speciale discotheek vervoer naar iedere grote discotheek in de omgeving.

Bent u bezig met het regelen van een evenement of wilt u de vervoersmogelijkheden bespreken voor bijvoorbeeld een schoolreisje? Neem vrijblijvend contact op met Megabus Touringcarvervoer en maak uw wensen kenbaar. Wij helpen u ook graag met de logistieke planning van uw uitstapje nabij Sittard.

Bel 045-533 33 33, stuur een e-mail of laat een bericht achter op de site. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen. 

Locatie

Adres
Hoogenboschweg 47 6442 PT Brunssum
Telefoon
045-533 33 33
E-mail
info@megabus.nl
Routebeschrijving

Geopend

Megabus staat altijd voor u klaar. Bel 045-533 33 33 om de mogelijkheden te bespreken.

Offerteformulier

Onbezorgd vertrekken

Al de personenbussen van Megabus verkeren ten alle tijden in een goede technische en optische staat. U kunt hierdoor altijd zonder zorgen vertrekken in uw personenbus. Bij Megabus vind u beslist de personenbus wat u zoekt. Bovendien kunt u deze tegen heldere voorwaarden en aantrekkelijke prijzen huren.

Altijd voorzien van passend vervoer

Wat uw bestemming ook is, u kunt vandaag nog in het bezit zijn van een fraaie personenbus waarmee u en uw reisgezelschap comfortabel op bestemming aankomt. U kunt bij Megabus diverse personenbussen huren waarmee u 6 tot 9 personen kunt vervoeren. Kiest u ervoor om een personenbus te huren bij Megabus, dan zal deze altijd in een technisch goede staat verkeren. U en uw reisgezelschap zal hierdoor altijd met een gerust hart kunnen vertrekken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan gratis een offerte aan, of neem vrijblijvend contact met ons op.

Zorgeloos discotheek vervoer

Bent u van plan om binnenkort te gaan stappen, en wilt u hierbij ook genieten van een lekker drankje? Kies dan voor de discotheek service van Megabus. Voor een aantrekkelijke prijs van € 15,- bent u al geheel voorzien van vervoer naar een van de grote discotheken in de omgeving. Bij aankomst kunt u ook gebruik maken van eventuele VIP-Entree's en wordt u voorzien van een toegangsbewijs.

Een personenbus huren in Sittard bij Megabus

Een personenbus huren in Sittard doet u snel en eenvoudig bij Megabus. Neem snel contact met ons op en vraag naar een gratis offerte. U kunt ons telefonisch bereiken op het volgende nummer: 045-533 33 33. Of stuur ons een bericht op: info@megabus.nl. Ons adres is: Hoogenboschweg 47 6442 PT in Brunssum.

Uw partner voor hoogwaardig vervoer is Megabus!

Megabus personenbus huren Sittard